Μπορώ να απαλλαγώ οριστικά από την Ακμή;

 

Η οριστική απαλλαγή του ασθενούς από τη Νόσο της Ακμής απαιτεί τη σωστή σταδιοποίηση του Νοσήματος και την ανεύρεση των πραγματικών αιτίων που τη γεννούν.

Συνεπώς, μετά τη λήψη του ενδελεχούς ιστορικού, που αφορά στο σύνολο των συστημάτων του οργανισμού,  προτείνονται και διενεργούνται συγκεκριμένες, εξατομικευμένες εξετάσεις, που βοηθούν στο να τεθεί η τελική διάγνωση.

Κατά την εφηβεία, οι Ορμονικές μεταβολές που διενεργούνται στον οργανισμό μας είναι συνεχείς και φυσιολογικές.

Από την ηλικία των 16 ετών περίπου όμως, το άτομο μπορεί να λάβει φυσικές (βιομιμητικές) Ορμόνες, οι οποίες αποβλέπουν είτε στην αποκατάσταση μιας πιθανής ανισορροπίας της εμμήνου ρύσεως, είτε για την αποκατάσταση της οξείας φάσης της Ακμής.

Στους ενήλικες, από την άλλη, η θεραπεία Ορμονικής αποκατάστασης κρίνεται αναγκαία όταν σε ασθενείς παρατηρούνται συμπτώματα Ακμής.

Πολλές φορές μάλιστα, η θεραπεία μπορεί να συνδυάζεται και με τη Μεταβολική εξισορρόπηση του οργανικού συστήματος του ασθενούς, όταν κρίνεται απαραίτητο.

Μόνο με τέτοιου είδους Ιατρικά πρωτόκολλα, μπορεί κανείς να απαλλαγεί οριστικά από τη Νόσο της Ακμής.

Η Ορμονική επαναρρύθμιση και η κυτταρική επαναφορά του Οργανισμού στα βέλτιστα επιθυμητά επίπεδα είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ασθενής θα κατορθώσει να απαλλαγεί οριστικά από τη Νόσο της Ακμής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nkmap
ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Απέναντι από το Νοσοκομείο «Υγεία»

Από την Έξοδο 11 της Αττικής οδού, με κατεύθυνση προς Αθήνα

Συγκοινωνίες που εξυπηρετούν στο ύψος της γέφυρας της Ολυμπιακής Επιτροπής, όπως Λεωφορείο 550 και Α7 στάση Αστυνομία.

Θερμοπυλών 7, Χαλάνδρι, 15233

+30 210 610 9435 +30 211 411 1351

acnefreemed@gmail.com

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00

 

ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ