Τι λένε οι ασθενείς μας για εμάς

Success Stories

Είμαι 32 χρονών και ξαναγέμισα σπυράκια, ενώ υποτίθεται ότι είχα ξεπεράσει το πρόβλημα από μια θεραπεία με χάπια που έκανα στην εφηβεία. Σταδιακά, άρχισα να εμφανίζω ακμή στο πρόσωπο μετά τα 30 μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Έπειτα από πολλούς γιατρούς και εξετάσεις, δοκίμασα τις αιτιολογικές θεραπείες. Η ακμή εξαφανίστηκε και νιώθω πολύ καλύτερα με το σώμα μου, γιατί έχασα και κιλά!!! Σας ευχαριστώ πολύ!

Μάριος Στ.

Έχω ξεκινήσει τη λειτουργική θεραπεία εδώ και 4 μήνες και ήδη βλέπω τεράστιες αλλαγές πάνω μου. Τα σπυράκια στην πλάτη και στα μάγουλα έχουν υποχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σταμάτησα να τρέχω συνέχεια στο φαρμακείο να παίρνω φάρμακα και να πηγαίνω κάθε βδομάδα στο ιατρείο για θεραπεία. Αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω ότι θα ξεχάσω ότι είχα κάποτε ακμη.

Κώστας Κ., 17 ετών

Μετά από 3 χρόνια εξετάσεων και αλλαγής γιατρών απελπίστηκα. Πολλές κρέμες, θεραπείες και λεφτά χαμένα. Τελικά, αποδείχτηκε ότι το θέμα ήταν Ορμονικό κι ας ήμουν 40 χρονών. Δοκίμασα τη Λειτουργική Θεραπεία χωρίς να ξαναεμφανιστούν σπυριά και κοκκινίλες τα τελευταία 2 χρόνια!

Χριστίνα Π.

Η κόρη μου είναι στην εφηβεία. Εδώ και έναν χρόνο εμφάνισε έντονη ακμή και σταμάτησε να βγαίνει, να κάνει παρέες και να θέλει να πάει σχολείο. Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, επισκεφθήκαμε το Ιατρείο της κ. Κοΐνη και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της. Εδώ και 3 μήνες εξαφανίστηκαν τα σπυράκια και ο πόνος από το εγκλωβισμένο πύον στην πλάτη.

Σοφία Κ.

Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Καθαρή και λεπτομερή επεξήγηση των διαδικασιών. Φιλόξενο περιβάλλον. Είμαστε μόνο στην αρχή της θεραπείας για ακμή αλλά, τα πρώτα σημάδια βελτίωσης είναι ορατά.

Πατρίσια Φ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη θεραπεία, η Ακμή μου εξαφανίστηκε και οι κύστες στις ωοθήκες επίσης. Η γενική κατάσταση της υγείας μου βελτιώθηκε πάρα πολύ.
Ευχαριστώ πολύ

Παναγιώτα Ρ.