Πόσο θα μου κοστίσει;

 

Η Ακμή είναι ένα Ορμονικό και χρόνιο Νόσημα, το οποίο ταλαιπωρεί επί μακρόν τους ασθενείς και συνήθως επισύρει αυξημένο κόστος αντιμετώπισης.

Οι βασικές παράμετροι που αυξάνουν το κόστος περιλαμβάνουν:

  • Οι συχνές και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στο ιατρείο, οι οποίες αυξάνουν το κόστος τόσο σε σχέση με τις συχνές μετακινήσεις των ασθενών, όσο και της συχνής Ιατρικής παρακολούθησης.
  • Η ανάγκη για επαναλαμβανόμενες εξετάσεις, τόσο για τον έλεγχο της ηπατικής λειτουργίας (λόγω των φαρμακευτικών παρενεργειών), όσο κι οι ορμονικές εξετάσεις που πολύ συχνά, δεν αξιολογούνται κι εν τέλει, δεν αξιοποιούνται πραγματικά.
  • Άστοχες θεραπευτικές αντιμετωπίσεις, που δεν αποδίδουν λόγω μιας πιθανώς ατυχούς διάγνωσης ή λόγω κακού συνδυασμού θεραπειών, όπως είναι οι φωτοθεραπείες στις οποίες υπόκειται εκτεταμένα και επανειλημμένως ο ασθενής.
  • Χορήγηση φαρμακευτικών αγωγών, που ενοχοποιούνται πολύ συχνά για πλήθος παρενεργειών, γι’ αυτό και χρειάζεται συνεχής επανάληψη εξετάσεων.
  • Όλα τα ειδικά προϊόντα περιποίησης προσώπου που αναγκάζονται οι ασθενείς να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους για την αντιμετώπιση της Ακμής.

 

Από την άλλη, οι αιτιολογικές θεραπείες της Ακμής αποβλέπουν στην αντιμετώπιση του συνόλου της Νόσου, στοχεύοντας «από μέσα προς τα έξω».

Με αυτόν τον τρόπο, προτείνονται ειδικές εξετάσεις στους ασθενείς, οι οποίες αξιολογούνται και αξιοποιούνται αναλόγως, καθώς αποβλέπουν στη χορήγηση στοχευμένης θεραπείας.

Αντίθετα, η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί κι εξ αποστάσεως, καθώς η παρουσία του ατόμου στο Ιατρείο δεν απαιτείται για περισσότερες από μία φορές τον μήνα.

Παράλληλα, το άτομο εξασφαλίζει την κυτταρική και ορμονική αποκατάσταση του οργανισμού του, ενώ την ίδια στιγμή η Ακμή αντιμετωπίζεται οριστικά, χωρίς συνεχείς υποτροπές.

Η αιτιολογική προσέγγιση της ακνεϊκής Νόσου αποβλέπει στην οριστική εξάλειψη των ακνεϊκών συμπτωμάτων, χωρίς τις συχνές υποτροπές της, χαρίζοντας στον ασθενή καθαρή, βελούδινη και στιλπνή επιδερμίδα.

Έτσι, ο ασθενής απαλλάσσεται από τις  επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στο Ιατρείο, οι οποίες αυξάνουν μοιραία το κόστος λόγω των συχνών μετακινήσεων, της συχνής Ιατρικής παρακολούθησης και τελικά, της μακροχρόνιας αγωγής.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nkmap
ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Απέναντι από το Νοσοκομείο «Υγεία»

Από την Έξοδο 11 της Αττικής οδού, με κατεύθυνση προς Αθήνα

Συγκοινωνίες που εξυπηρετούν στο ύψος της γέφυρας της Ολυμπιακής Επιτροπής, όπως Λεωφορείο 550 και Α7 στάση Αστυνομία.

Θερμοπυλών 7, Χαλάνδρι, 15233

+30 210 610 9435 +30 211 411 1351

acnefreemed@gmail.com

www.acnefree.gr

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00

 

ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ