Σε πόσο χρόνο θα γίνω καλά;

 

Το Νόσημα της Ακμής είναι πολυδιάστατο και συνδέεται με διάφορους ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες. Τόσο οι τύποι Ακμής, όσο και η βαρύτητά της ποικίλουν και μπορεί να μεταβάλλονται ανάλογα με την ηλικία και τη μοναδικότητα κάθε οργανισμού.

Ως εκ τούτου, η αγωγή που χορηγείται σε κάθε ασθενή εξαρτάται από τη φύση του Νοσήματος και από τα αίτια που το γεννούν.

Αν το περιστατικό βρίσκεται σε οξεία φάση, το Ιατρικό πρωτόκολλο που προτείνεται κάθε φορά, αποσκοπεί στην άμεση αντιμετώπιση της έξαρσης, προκειμένου τα έντονα συμπτώματα να υποχωρήσουν το συντομότερο δυνατό.

Κατόπιν, χορηγείται στοχευμένη αγωγή που αποσκοπεί στην αιτιολογική αντιμετώπιση του προβλήματος. Με αυτόν τον τρόπο, τα ακνεϊκά συμπτώματα δεν επιστρέφουν, καθώς η Νόσος αντιμετωπίζεται στη ρίζα της.

Σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνια Ακμή, έχει παρατηρηθεί ότι τα συμπτώματα συνυπάρχουν με Ορμονικές και Μεταβολικές δυσλειτουργίες. Σε πολλές περιπτώσεις δε, πολλά από τα περιστατικά αναφέρουν ότι έχουν νοσήσει ξανά στο παρελθόν και μάλιστα, τους έχουν χορηγηθεί φαρμακευτικές αγωγές.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν το σύνολο του Ιατρικού ιστορικού του ασθενούς, σε συνδυασμό με τα εργαστηριακά ευρήματα που προέκυψαν από τις εξετάσεις του.

Οι στοχευμένες αγωγές που δίνονται σε χρόνια περιστατικά που πάσχουν από Ακμή, μεσοσταθμικά, έχουν διάρκεια από 6 έως 12 μήνες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nkmap
ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Απέναντι από το Νοσοκομείο «Υγεία»

Από την Έξοδο 11 της Αττικής οδού, με κατεύθυνση προς Αθήνα

Συγκοινωνίες που εξυπηρετούν στο ύψος της γέφυρας της Ολυμπιακής Επιτροπής, όπως Λεωφορείο 550 και Α7 στάση Αστυνομία.

Θερμοπυλών 7, Χαλάνδρι, 15233

+30 210 610 9435 +30 211 411 1351

acnefreemed@gmail.com

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00

 

ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ